Minden a céges autókról

5 ok, ami miatt őrültség céges autót venni

2016. január 28. - cégeskocsi

Mert autózni ugyan jó, autót venni nem érdemes: ha rajtunk múlik, nem lesz saját céges kocsid!

  1. Mert autót venni drága: ha készpénzből vesszük, rengeteg önerőt igényel és rosszul mutat a cégmérlegben, ha meg hitelből, akkor ott az árfolyamkockázat és a változó kamatok. És eleve; kinek van pénze új autóra?
  2. Mert elértéktelenedik: még ki sem gurultunk vele a szalonból, máris vesztett az értékéből és aztán percről percre kevesebbet ér majd. Te is hallod azt a kis ketyegést? Igen, az elvesztegetett forintjaid hangja az!
  3. Mert rengeteg papírmunka van vele: szerződni, átírni, bejelenteni, vizsgáztatni...csak gyűlnek az irattartók a papírokkal, amiket aztán egy esetleges ellenőrzés során azonnal fel kell mutatni, amúgy pedig csak a helyet foglalják az idők végezetéig.
  4. Mert rengeteg teendő van vele: Te például meg tudod mondani, hogy a céges autód mikor megy legközelebb szervízbe? És ki viszi őket oda, és mennyi időt fog ott tölteni, ahelyett, hogy a saját munkáját végezné?
  5. Mert ha baj van, az a Te bajod: egy esetleges koccanásnál vagy balesetnél Neked kell megoldani a problémát. Nincs egy mindig készenlétben álló autómentő, egy megbízható szerelő, aki ugrik, ha baj van...

 auto-felborult.jpg

Kényelmesebb megoldást keresel? Ismered a tartós bérletet?

  1. Fix havidíjjal számolhatsz a teljes futamidőre, forint alapon, akár kezdő költségek nélkül.
  2. A maradványértéket garantálja a lízingcég, így a kifutott gépjármű értékesítésének pénzügyi kockázata is az övék.
  3. Intézik a műszaki vizsgáztatást, a biztosítások megkötését, az autót egyszerűsített adminisztrációs folyamatban, a kiválasztott autót már két-három héten belül átveheted.
  4. Díjmentes SMS-t kapsz a kötelező szervizekről, weben vagy mobil-applikáción keresztül tudsz időpontot foglalni az országos lefedettségű márkaszerviz-hálózatba.
  5. Éjjel-nappal elérhető, ingyenes assistance-szolgáltatás is jár a szolgáltatáshoz. 

Te is a kényelmet választod? Tudj meg többet itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://cegeskocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr868311174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása