Minden a céges autókról

Bizalom a használt autóknak

2016. október 20. - cégeskocsi

Nemcsak flottakezeléssel kapcsolatban, hanem bizony használt autó keresésnél is érdemes a LeasePlanhez fordulni, mert fejlesztett, megbízható szolgáltatással várják az ügyfeleket.

A LeasePlan a futamidő végén visszaérkező autókat nem csak szerződött használtautó-kereskedőknek értékesíti: az autóhasználók minden esetben jelezhetik, ha meg szeretnék megvásárolni az általuk használt gépjárművet. Ilyenkor a LeasePlan árajánlatot készít, amely az autóhoz tartozó gumi szettet és garanciát is tartalmazza. Csakúgy, mint egy új autó esetében, a garanciát a LeasePlan országos szervizhálózatán keresztül lehet érvényesíteni.

Jelenleg, a kifutott autók javát használtautó-kereskedőknek értékesítik online licitrendszeren keresztül. Azok az autók, amik nem a kereskedőkhöz kerülnek, használtautó-telephelyen várják új tulajdonosukat. Eddig a LeasePlan egy közvetlen használtautó-értékesítési pontot, úgynevezett Outletet üzemeltetett a fővárosi Budaörsi úton. Azonban ma Magyarországon a megbízható, jó állapotban lévő használt autó felértékelődött és a korábbiaknál magasabb áron értékesíthető. Így a LeasePlan úgy döntött, hogy bővíti a használtautó-értékesítő csatornáit és ősztől további két értékesítési pontot nyitnak profi partnerekkel: a Ford típusok használtpiaci értékesítésére a Ford Petrányival szerződtek, a Fiat, Opel, Skoda, Volkswagen típusok eladása pedig a Schiller csoport Dráva utcai üzletében történik.

lp_hasznalt.PNG

A jó használt autót nem kell azonnal szervizelni.

Mikor a LeasePlannél az autót leadják, a Dekra független minősítő intézet szakértői vizsgálják át, így minden autó műszaki állapota, szervizeltsége, előélete a hitelesített dokumentumból megismerhető. A LeasePlan a futamidő alatt az összes gépjárművét folyamatosan ellenőrzi, nemcsak a kötelező, hanem a futamidő alatt esetlegesen felmerülő egyéb szervizigény esetén is márkaszervizekben végzi a szervizszolgáltatást. A LeasePlan Selection programba csak a legkiválóbb, megbízható autók kerülhetnek be, amelyeket a Dekra egy külön tanúsítvánnyal lát el.

További bizalomerősítő megoldás, hogy a használt autók a megvásárlástól számított öt napon belül indok nélkül visszavihetők, és amennyiben az állapotuk megegyezik a vásárláskorival, a LeasePlan visszavásárolja a kocsit. Mindezzel a használtautó-piacról erősen kikopott vásárlói bizalmat szeretné a cég visszaállítani, legalábbis ami a saját kínálatát illeti. A tapasztalatok szerint eddig is keresettek voltak a használtautó-piacon a korábbi „flottaautók”, megbízható állapotuk, szervizeltségük okán, az új rendszer pedig úgy növeli a cég bevételeit, hogy a vásárlóknak nem jelent áremelkedést. A később magasabb áron eladható flotta emelkedő maradványértéket is jelent, ami csökkenti a TCO-t, ami pedig hatással van a havi bérleti díjra: hosszú távon csökkenteni képes, amely előnyös a LeasePlan ügyfelei számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://cegeskocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr3411824141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása